Livenaiset aliexpress suomi

Uusien käyttöehtojen myötä tietosuojasi paranee. Saat tietoa Ylen sisällöistä ja Yle Tunnuksen eduista kerran kuussa sähköpostiisi. Voit hallita tietojasi ja Ylen lähettämiä viestejä omassa profiilissasi. Uudet käyttöehdot näet täältä. Voit tutustua tietosuojalausekkeeseen tästä. Kun lähetyksen seuranta kertoo Kiinasta lähteneen paketin olevan kohdemaassa, on se Suomen sijaan usein vasta Alankomaissa.

Sieltä matka perille voi kestää vielä viikkoja. Kurkkaus postilaatikkoon osoittautuu jälleen turhaksi. Nettiostoksia ulkomailta tekevät ovat tottuneet siihen, että lähetystä voi joutua jokusen viikon odottamaan. Viime aikoina odotus on kuitenkin venynyt joillain yllättävän pitkäksi — jopa kuukausien mittaiseksi.

Useimmiten ostokset lähetetään kirjeinä, joiden matkaa asiakas ei voi tarkkailla lähetysten seurannassa. Kärsimättömät ovat jo purkaneet tuntojaan sosiaalisen median ryhmissä. Niissä syyttävä sormi on osoittanut Postin suuntaan. Posti onkin kertonut Aasian maista tulevien lähetysten ruuhkauttavan jakelua. Moni on kuvitellut koko viivästyksen johtuvan lajittelun hitaudesta. Postin tuotepäällikön Ulla Vainion mukaan Postin piikkiin voi kuitenkin pistää vain muutamien päivien lisäodotuksen.

Suurin jumitus on lähettäjän päässä. Tällä hetkellä on nähtävissä, että suuri määrä tuotteita odottaa lähtömaassa kuljetusta jopa viikkojen ajan, Vainio toteaa. Osa lähetyksistä saapuu Suomeen useiden Euroopan maiden kautta. Monen portaan reitittämisessä aikaa voi vierähtää kuukausiakin.

Suuri määrä tuotteita odottaa lähtömaassa kuljetusta jopa viikkojen ajan. Tällaiset lähetykset ovat kinkkisimpiä myös Postin kannalta, sillä ne pääsevät yllättämään lajittelijat. Silloin joudumme yllättävään tilanteeseen. Jos kerralla tulee käsiteltäväksi kymmeniä tuhansia kiloja, syntyy viivettä väkisinkin, Vainio toteaa. Viive johtuu siitä, että iso osa lähetyksistä joudutaan lajittelemaan käsin. Posti käsittelee pelkästään Kiinasta tulevia lähetyksiä vuositasolla noin 15 miljoonaa kappaletta.

Määrä on kasvanut puolella kahden viime vuoden aikana. Suurin osa näistä lähetyksistä on muodoltaan sellaisia, että niitä ei pystytä koneellisesti lukemaan. Huomioithan, että muilla korteilla ei ole samanlaista turvaa kuin luottokorteilla: Verkkokaupassa ei ole mahdollista maksaa toistaiseksi Paypal: Halvalla ostetut elektroniikkatuotteet eivät sisällä takuuta, mutta nämä tulevat silti edullisemmaksi pitkällä aikatähtäimellä, mikäli näitä joutuu uusimaan.

Älypuhelimien tilaaminen ei ole suositeltavaa, sillä sovellukset ja järjestelmät poikkeavat eurooppalaisesta. Jos tilaat älypuhelimen, niin etukäteen kannattaa selvittää kaikki yksityiskohdat tuotteesta ja sen toimivuudesta Suomessa. Jos tuote on rikki heti saatuasi sen, niin tuote on vielä tässä vaiheessa mahdollista palauttaa tai vaihtaa. Tuotteilla on usein ilmainen toimitus, jolloin toimitusaika on n.

Joissakin tuotteissa on toimituskulut, jotka vaihtelevat suuresti, koska myyjät voivat itse hinnoitella ne tuotteilleen. Jos tuote ei ole kirjattu kirje, saat tuotteen suoraan postilaatikkoosi, vain jos mitat ovat max. Osa tuotteista voit saada kuriirin kautta toimitettuna suoraan kotiisi n. Arvonlisävero maksetaan tuotteista ja toimituskuluista, mutta toimituskuluja ei lasketa tilauksen alarajaan.

Korkeimmat tullit ovat esim. Tullimaksujen lisäksi tulee maksaa myös arvonlisävero. AliExpressistä tilatessa kannattaa huomioida, että eri myyjiltä ostetut tuotteet tulevat eri lähetyksissä.

Jos haluat lukea meidän AliExpress-kokemuksen ja vinkin bonuksen keräämiseen, lue kokemuksemme ja vinkki  täältä. Liity tästä mukaan keräämään bonusta. Millaisia kokemuksia teillä on ollut AliExpressistä? Olen tehnyt ostoksia Aliexpressissä vuosia. Bonusten maksu vain ei tunnu toimivan. Tosin noissa hinnoissa kyse ei ole isoista summista mut tietty se kutkuttsa kun tulee hylättyjä koko ajan.

Todella harmillista kuulla, jos koko ajan tulee sinulle hylkäyksiä AliExpressin ostoksista. Pystyisitkö antamaan meille osoitteeseen tuki bonusway. Sähkölaiteiden tilaamisessa kannattaa olla tarkkana, kun kaikki kiinakaupoissa myytävät pistokkeet eivät sovellu Suomeen.

Tuotetiedoista kannattaa aina tarkistaa soveltuuko tuote meidän verkkovirtaan ja millaiselta pistoke näyttää. Esimerkiksi tämä laturi soveltuu EU-maihin: Yleisesti on hyvä muistaa, että sähkölaitteet eivät ole välttämättä valmistettu meidän turvallisuus standardien mukaan. Jos ostat esimerkiksi laturin, niin sitä ei kannata jättää seinään kiinni ilman valvomatta. Mikähän on vikana kun yritin tilata puhelimeen akkua,mutta maksu ei jostain syystä onnistunut useista yrityksistä huolimatta.

Joissakin korteissa voi olla käyttöalueet rajattu esimerkiksi Eurooppaan, jolloin verkko-ostokset muualta ei onnistu. Suosittelemme tässä tilanteessa pankilta varmistamaan, että onko kortillasi Kiina käyttöalueena sallittu? Kokemukseni mukaan ei väite pidä paikkaansa. Minulla on Visa kahdesta pankista, molemmissa P-maat käyttäalueena. Kiinan tilaukset Alilta ja Bangoodista toimivat erinomaisesti.

Konkreettisesti olen muutaman kerran unohtanut Saksassa käydessäni muuttaa käyttöaluetta — kortti ei toimi missään. Saksan amazonista tilaus kyllä onnistuu. Suurin syy kortinvaihtoon oma kokemus muutaman kerran on että kortti on ollut tietomurrettujen korttien joukossa. Yleensä tietomurto koskee kymmeniä tai satoja tuhansia kortteja joista Suomessa pankkikohtaisesti muutamia kymmeniä kortteja. Tätä verottomuuden arvorajaa ei kuitenkaan sovelleta tupakkatuotteisiin, alkoholiin, alkoholijuomiin eikä hajuvesiin.

Tässä vielä heidän linkkaamansa Netistä ostamisen opas: Jos tuote ei ollut mikään yllämainituista, voi olla että myyjä on jollain tapaa laskenut toimituskulut mukaan tuotteen hintaan. Kaikki meni hyvin siihen asti kun olin antanut luottokortin tiedot sitten tuli teksti ettei voida toimittaa annettuun osoitteeseen. AliExpressin kaikki myyjät eivät tosiaan valitettavasti toimita tuotteita Suomeen.

Kannattaa selata samaa tuotetta muilta myyjiltä, niin saatat löytää myyjän, joka toimittaa Suomeen. Onko siis niin että jos ostosuoja päättyy ja tuote ei ole saapunut niin silloin avaan disputen? Vai pitäisikö se avata jo ennen kuin ostosuoja päättyy? Sinun tulisi tehdä Dispute ennen kuin ostajansuoja päättyy. Blogissamme vielä lisätietoa Disputesta: Eka kertalaisena tein juuri tilausta ja maksoin verkkopankin kautta.

Tuotteet näkyivät ostoskorissa, mutta rahat lähti tililtä. Tuotteita varmaan turha odotella… ja rahatkin varmaan meni. Otathan yhteyttä AliExpressiin asiasta, ja tarkistathan sähköpostisi siltä varalta, että olet vastaanottanut tilausvahvistuksen. Voinko tilata Gold Tower Balm: Ymmärsinkö oikein, ettei tuote saa sisältää lääkeaineita vaan ne tulee olla täysin luonnon omia aineita… En saanut selvää mitä ko.

Onko turvallista tilata AliExpressiltä?

.

Livenaiset aliexpress suomi

Livenaiset aliexpress suomi