Keyla yökerhot tallinna

Tallinnan yöelämä ei koostu ainoastaan olutbaareista ja yökerhoista, ja erinomainen esimerkki miellyttävästä illanistujaispaikasta on Paar Veini, viinibaari jonka runsas tarjonta ja tyylikkään boheemit tilat takaavat miellyttävän illan opiskelijoiden lisäksi myös matkaajille. Viinien hinnat ovat erittäin kuluttajaystävälliset, ja niitä tarjoillaan myös laseittain, mahdollistaen useampien eri viinien maistelun yhden illan aikana.

Viinien lisäksi Paar Veini tarjoaa pientä purtavaa, sekä hyvän valikoiman rommeja, ginejä ja viskejä. Paar Veini , Sauna 1, Tallinna. Kuulsaal on moderni, kaksikerroksinen keila- ja biljardihalli, joka on avoinna aamupäivästä myöhäiseen yöhön.

Halli sijaitsee Rotermannilla, ja on täten useiden ravintoloiden ja baarien läheisyydessä, eikä matkaa Vanhaankaupunkiinkaan ole kuin muutama minuutti. Tilat ovat suuret ja keilaratoja ja biljardipöytiä useita, mahdollistaen illanvieton suuremmallakin porukalla. Viikonloppupeleille suosittelemme hohtokeilausta, unohtamatta tietenkään happy houria! Kuulsaal , Mere pst 6, Tallinna.

Telliskiven alueella trendikkäässä hallirakennuksessa sijaitseva Home Art on suoranainen sisustajan unelma! Liikkeen tarjonta koostuu sekä tunnettujen että tuntemattomampien suunnittelijoiden tuotteista, aina huonekaluista ja valaisimista keittiötarvikkeisiin ja astioihin. Shoppailun jälkeen suosittelemme jäämään kahville tai teelle kaupan omaan kahvilaan, ja nauttimaan virvokkeista tai vaikkapa La Muu-ekojäätelöstä, sisustuslehtiä samalla selaillen.

Home Art , Telliskivi 60a, Tallinna. Vanhankaupungin sydämessä sijaitseva Okasroosikese Loss eli Prinsessa Ruususen linna on kaunis linna, jossa on useiden taiteilijoiden ja tanssijoiden studioita. Linnassa asuvat artistit pitävät usein avointen ovien päiviä, jolloin heidän työhönsä ja toimintaansa pääsee tutustumaan esitysten ja näytösten kautta, ja samoja taiteilijoita voi bongata myös useissa eri teattereissa ja tanssinäytöksissä ympäri kaupungin!

Kuukausittainen GreenFieldile-tapahtuma kokoaa kuluneen kuun taiteilija-asukkaat ja heidän työnäytteensä yhden päivän ajan yleisön ihasteltavaksi. Okasroosikese Loss, Uus 19, Tallinna. Majakkabongari voi tehdä kesällä Virossa hienon kierroksen ja käydä kahdeksassa yleisölle auki olevassa majakassa. Majakoista viisi on saarilla ja kolme … Lue lisää.

Etelävirolaisessa Viljandin kaupungissa järjestetään Tapahtumapaikkana on Viljandin vanha lentokonetehdas Viljandi lennukitehas. Tapahtumassa on … Lue lisää. Viron Moskvitsh-klubi juhlistaa Ensimmäinen kohde on perjantaina Keilan-Joan vesiputous on Viron kolmanneksi suurin putous ja sijaitsee noin 30 kilometriä Tallinnasta länteen, Keila-Joan kylässä.

Ajomatka Tallinnasta Keilan putouksille kestää noin 30 — 40 minuuttia, liikenteestä riippuen. Keilassa on nähtävänä kuusi metriä korkeat ja kymmeniä metrejä leveät vesiputoukset. Lisäksi alueella on noin kolme kilometriä pitkä luontopolku. Keilan vesiputousten vieressä sijaitsee legendaarisen Hans Von Stackenschneiderin suunnittelema Keila-Joan linna, jossa on myös Schloss Fall museo. Keila-Joan linna on valmistunut ja se edustaa yhtä merkittävintä uusgoottilaista rakennusta Virossa.

Lemmenlukko on riippulukko, joka kiinnitetään sillan kaiteeseen symboloimaan rakkauden kestävyyttä. Keila joen yli on rakennettu kaksi riippusiltaa, joiden kaiteiteet olivat aikaisemmin suosittuja paikkoja sijoittaa lemmenlukkoja, mutta nykyään sillan viereen on tuotu kaksi telinettä lemmenlukkojen kiinnittämistä varten.

Tämä siksi, että lukkojen paino lisää riippusiltojen turvallisuusriskiä. Keila-Joalta voit jatkaa matkaa Paldiskiin, jonne matkaa on 22 kilometriä ja ajoaika on kaksikymmentä minuuttia. Ränsistynyt julkisivu — Paldiskissa aika on pysähtynyt neuvostoaikaan. Paldiski on luvulla ruotsalaisten rakentaman sataman perustalle syntynyt kaupunki. Neuvostoliiton aikaan Paldiski oli ulkopuolisilta suljettu kaupunki, sotilaallisen luonteensa vuoksi.

Viimeinen venäläisten sotilasalus lähti Paldiskista vuonna Asukkaita Paldiskissa oli parhaimmillaan 16 ja nyt se on kutistunut noin ihmisen asuttamaksi pieneksi kaupungiksi. Suurin osa Paldiskin asukkaista on Viron venäläisiä.

Paldiskissa voit myös aistia ajan pysähtyneen neuvostoaikaan. Paldiskissa edustalla sijaitsee Viron korkein 52,3 metriä majakka, josta käsin näkymät merelle ovat huikeat.

...

Keyla yökerhot tallinna

D Ite tykkään siitä mestasta, jossa on ulkona sellainen englantilaisen poliisin asuun sonnustaunut poke ja baari on muutenkin sisutettu hämärän keskiajan mukaiseksi.

Saatanan pehmeet ja mukavat sohvat missä seurustella nättien tyttöjen kanssa ja muutenkin paikalle tuli yön pimetessä hulppeita kissalaumoja! Ei oo sellainen discohelvetti, mutta kokemisen arvoinen! Harmi vaan, etten muista nimeä. Baarityöntekijöillä on siellä kunnon varustevyöt päällä, joissa roikkuu pamppu, mutka ja käsiraudat ainakin rekvisiittaa tosin. Paikan pitäis olla kunnon meno paikka, eli toi discohelvetti osuu lähemmäs sitä. Melkein eka baareja satamasta päin tultaessa. Sisäänkäynnin oikealla puolella olevasta ovesta pääsee tutustumaan tyttöihin tarkemminkin porekylvyssä.

Ikävä kyllä halpaa ja hyvää ei enää Tallinnasta löydy, tai ainakaan minä en ole löytänyt. Silmänruokaa noissa on sitten sitäkin enemmän, mutta niin on saatille haluajiakin. Koko baari pysähtyy kun sisään kävelee pitkä blondi ja kun hän tavoittaa tiskin on 20 jannua tiskillä käsipystyssä tarjoamassa drinkkiä. Poiketen suomalaisesta tyylistä poket kertoo avoimesti missä on meinikiä ja taksi vie sinne minne haluaa parilla eurolla.

Tallinnassa on tosin kaksi eri taksi yhtiöitä joista toinen maksaa 7 ja toinen 35 kruunua per kilometri ja itse en ainakaan vielä erota kumpi on halvempi, mutta kuka nyt hintoja miettii jos on päästävä IN mestaan ja matkaa alle 2km Niin ja meininki alkaa vasta puolenyön aikaan kun baarit on auki asti. Helppo maamerkki on Viru hotelli. Kaikki käymisen arvoiset mestat on oikeastaan kävelymatkan päässä.

Esim Rottemans joka on ihan siisti ja rauhallinen, noin m Virusta. Tais olla lista hinta per yö, eli n. Keskiaika tyyliin sisustettuja ja ruuat sairaan hyviä. Peppersackissa kannattaa ottaa paikan oma pippuri härkä. Listassa on varoitus sen tulisuudesta mutta jos tykkää vähänkin maustetummasta, niin ei ole edes vahva.

Olde Hansassa kannattaa kokeilla hunaja olutta. Ilmapiiri molemmissa paikoissa on todella omanlaisensa. Niin ja kannattaa kokeilla hansan 3 kerroksen vessaa!!!! Ne jotka on käynyt tietää miksi. Näihin paikkoihin kannattaa mennä varauksella, koska useimmin ovat täynnä eli pöytävarauksen tekeminen kannattaa. Itse olen ihastunut Tallinnaan ja ehkä sinne taas pääsee työn merkeissä, kun kesä koittaa. Parlament on ihan nassakka mesta.

Tyylikäs ja vetää paljon jengiä. Riippuu varmaan siitä, mitä illanviettopaikalta haluaa Yksi kovimmista mestoista on Club Prive vanhassakaupungissa tarkkaa osoitetta en muista, mutta tämäkin on kävelyetäisyydellä viru-hotellista. Ja vielä siitä, että ennen puolta yötä ei kyllä kannata vetää mistään paikasta johtopäätöksiä - kuten tuossa JiiPee sanoikin, niin meininki alkaa vasta niillä main.

Ravintoloista suosikkini on vähän syrjällä tämänkään osoitetta en muista, mutta sinne kiivetään pientä kujaa pitkin portaita ylös vanhassa kaupungissa - ehkä vähän vaikea löytää sijaitseva Napsikamber. Mun kokemuksen mukaan viehättävämpi paikka, halvemmat hinnat, ja parempaa ruokaa kuin mitä olen ikinä saanut esim. No onhan Olde Hansakin toki hyvä paikka. Eikö noihin tallinan klubeille pääse alaikäset jos näyttää ees vähän ikästään vanhemmalta, mut paperit puuttuu?

Soho oli hyvä paikka. Aamulla neljän aikaan joku jätkä löi vaparit käteen ja sano et menkää sinne. Sea Coursella on pidetty tärkeitä kansainvälisiä ammattilaiskisoja ja kenttä on valittu useasti Manner-Euroopan top -kenttien joukkoon.

Keskuksen toinen kenttä, 9-reikäinen Stone Course on hyvin miellyttävä pelattava, jossa tuloksen tekemiseksi pitää olla malttia pitää pallo kentän lyhyeksi leikatulla alueella. Stone Course kulkee ikivanhojen siirtolohkareiden ja kiviaitojen lomassa. Kentät on suunnitellut maineikas suomalainen golfkenttäsuunnittelija Lassi Pekka Tilander.

Estonia Golf and Country Clubilla nautit myös tyylikkäästä klubitalosta. Niitvälja Golf on Viron ensimmäinen golfkenttä, joka sijaitsee noin 40 kilometriä Tallinnasta länteen lähellä Keilan kaupunkia.

Kenttä on alunperin suomalaisten rakennuttama. Niitvälja on tehty pääosin hiekkapohjaiselle maalle. Kenttä on pelikunnossa heti keväällä lumen sulettua. Radan maasto on loivasti kalteva ja sillä on lukuisia vesiesteitä. Tuoreet viisi reikää tekevät siitä aiempaa haasteellisemman monine vesiesteineen. Vanhasta kentästä yli jääneet viisi reikää muodostavat mainion harjoituskentän vasta-alkajille. Upeasta hiekkarannasta tunnetussa Pärnussa sijaitseva White Beach on yhdistelmä paljaiden links-kenttien ja vehreiden puistokenttien parhaimpia puolia.

Kentän ominaispiirteitä ovat kaiken aikaa läsnä olevat vesiesteet ja rantahietikot. Kentällä on Britteinsaarten ja Keski-Euroopan kenttien tuntua: White Beach sopii kaikentasoisille ja ikäisille pelaajille. Saare Golf sijaitsee kävelymatkan päässä ainutlaatuisesta Kuressaaren piispanlinnasta ja kaupungin keskustasta. Saare Golfissa on väyläinen championship-tason kenttä.

Golfkenttää ympäröivät kuvankauniit maisemat, jotka tekevät pelaamisesta mieleenpainuvan kokemuksen. Kentän nykyaikainen suunnittelu puolestaan tarjoaa haastetta kaikentasoisille pelaajille. Sen on suunnitellut Lassi Pekka Tilander, joka on arvostettu golfkenttäsuunnittelija.

Merellinen ilmasto pidentää pelikautta pitkälle syksyyn. Pärnu Bay Golf Links tarjoaa maailmanluokan golfkokemuksen Tahkuranna-lahden maisemissa pari kilometriä kylpyläkaupunki Pärnun keskustasta. Lassi-Pekka Tilanderin suunnitteleman kentän väylillä on reilusti tilaa, ja ne rajoittuvat viheriöihin, bunkkereihin, wastelandiin sekä metsään ja vesiesteisiin.

Keyla yökerhot tallinna

D Ite tykkään siitä mestasta, jossa on ulkona sellainen englantilaisen poliisin asuun sonnustaunut poke ja baari on muutenkin sisutettu hämärän keskiajan mukaiseksi. Philly Joe's Jazz Club. Ajankohdat ja hinnat Avoinna ympäri vuoden. Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi. Kun on ensin ajanut sataa Tallinnasta Haapsalun suuntaan, kannattaa Turban kylän kohdalla tehdä neulansilmä … Lue lisää. Sortuneita lohkareita Vanhan majakan reunus Pakrin majakka.